Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika - Fanatik Gazetesi 11 AÄŸustos 2018 Anasayfası - Haber3 - Afad'dan gelen son bilgilere göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Afad'dan gelen son bilgilere göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 .

Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat . Deprem Uzmanı AteÅŸ: Ä°stanbul Depremi 7.3 Büyüklüğünde
Deprem Uzmanı Ateş: İstanbul Depremi 7.3 Büyüklüğünde from foto.haberler.com
Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat . Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi: Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte meydana geldi.

Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler!

Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Kandilli ve afad son depremler listesi: Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak .

Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi.

Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat . Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte meydana geldi.

Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi.

Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat . Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi: Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Afad'dan gelen son bilgilere göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli ve afad son depremler listesi: Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte meydana geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 12.19'da bir deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Kandilli rasathanesi tarafından yayınlanan verilere göre ise deprem 5.0 . Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat .

Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler!

Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı. Afad'dan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyuruldu. Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi. Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan gelen son bilgilere göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem bölgesinden görüntüler! Afad'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,7 . Malatya valisi aydın baruş, pütürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremde olumsuz bir durumun bulunmadığını belirterek, pütürge ilçemizde saat . Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 6,93 km derinlikte meydana geldi.

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika - Fanatik Gazetesi 11 AÄŸustos 2018 Anasayfası - Haber3 - Afad'dan gelen son bilgilere göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Kandilli'nin 5,0 olarak duyurduğu depremin büyüklüğü afad tarafından 4 . Son dakika haber, spor, astroloji ve magazinden siyasete, ekonomiden finansa, seyahatten televizyon dünyasına bütün konuların tek adresi mynet. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.19'da deprem meydana geldi. Afad, depremin merkez üssünü pütürge, büyüklüğünü 4.7 olarak . Yerin 6.93 km altında meydana gelen deprem 4.7 büyüklüğünde kaydedildi.

Malatya'da son dakika korkutan bir deprem meydana geldi malatya deprem son dakika. Sondaki̇ka malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem!